Baia Mare, Maramures, Romania
Email Us

info@yourdomain.com

Sună-ne

0770-225522

Unde ne găsești

Baia Mare, Maramures

BIROUL SERVICIILOR GENERALE (G.S.O.)

Acesta este localizat în New York, servește ca centru al activităților A.A.  și reunește ghidarea și deservirea mai multor organizații, precum:  Serviciile Mondiale ale A.A. , Consiliul General al Serviciilor și Conferinta Generală a Serviciilor ( Canada si Statele Unite).

Aici la G.S.O., 86 de membrii A.A. cat si ne-alcoolici sunt implicati in a oferi ajutor grupurilor care au probleme – cu relatiile inafara A.A. , cu publicul larg, cu publicarea unor buletine, mentinerea contactului cu mai mult de 1500 grupuri si institutii si ajutarea a peste 50500 de grupuri de peste ocean.

Tot aici sunt centralizate publicatiile vitale si distributia cartilor de baza, a pamfletelor privind abstinenta, recuperarea  si serviciile – cu un total de aproximativ 5.700.000 bucati.

În România Biroul Serviciilor Generale AA (GSO) are aproximativ 20 de voluntari care oferă diverse servicii comunității pornind de la echipele de răspuns la e-mail, telefon, messenger etc la organizarea de evenimente, traducere de cărți și tipărirea și comercializarea acestora către membrii comunității.