București, Romania
Email

info@alcooliciianonimi.ro

Sună-ne

+0770 225522

Locație

București

Biroul Serviciilor Generale( G.S.O.)

Acesta este localizat în New York, servește ca centru al activităților A.A.  și reunește ghidarea și deservirea mai multor organizații, precum:  Serviciile Mondiale ale A.A. , Consiliul General al Serviciilor și Conferinta Generală a Serviciilor ( Canada si Statele Unite).

Aici la G.S.O., 86 de membrii A.A. cat si ne-alcoolici sunt implicati in a oferi ajutor grupurilor care au probleme – cu relatiile inafara A.A. , cu publicul larg, cu publicarea unor buletine, mentinerea contactului cu mai mult de 1500 grupuri si institutii si ajutarea a peste 50500 de grupuri de peste ocean.

Tot aici sunt centralizate publicatiile vitale si distributia cartilor de baza, a pamfletelor privind abstinenta, recuperarea  si serviciile – cu un total de aproximativ 5.700.000 bucati.

În România Biroul Serviciilor Generale AA (GSO) are aproximativ 20 de voluntari care oferă diverse servicii comunității pornind de la echipele de răspuns la e-mail, telefon, messenger etc la organizarea de evenimente, traducere de cărți și tipărirea și comercializarea acestora către membrii comunității.